Webalkalmazások

Egyedi igények, egyedi funkciók

Legyen szó bármilyen feladatról, egyedi fejlesztésű webalkalmazásaink kiállják a próbát. Ha van egy ötlete, de nincsenek meg az eszközei a megvalósításhoz, ne keressen tovább! Egyedi megoldásaink között Ön is megtalálja amit keres.

Megbízható alapok

Munkánk során csak megbízható, sokat tesztelt és folyamatosan karbantartott eszközöket használunk fel, így Ön további megrendelések nélkül is ingyenes frissítéseket kap webalkalmazásához.

Kiemelkedő teljesítmény

Minden projekt fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítunk a készülő szoftver optimalizálására, ezzel is csökkentve a tárhelyköltségeket, valamit a felhasználók által tapasztalt várakozási időt.

Biztonság

Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően rendelkezünk a megfelelő eszközökkel, hogy elkészült szoftvereink ne tartalmazzanak ismert biztonsági réseket és egy esetleges támadó ne férhessen hozzá cége bizalmas adataihoz.

API elérés

Igény esetén webalkalmazásához más szoftverek által elérhető programozói interfészt hozunk létre, így a későbbiekben akár a webes felületen kívül egyéb platformok felé is bővítheti szolgáltatásai elérhetőségét.

Skálázhatóság

Nagy forgalomra számít? Amennyiben szükséges, mi felkészítjük webalkalmazását a legnagyobb szerverparkokon való optimális működésre, illetve ezek konfigurációját is vállaljuk, hogy Önnek csak a kész termékre kelljen figyelnie.
© 2020, 404web.hu.
Minden jog fenntartva.