Domainregisztráció, hosting

A legjobb kezekben

El se kezdje a keresést! Minden általunk elkészült weboldal, webshop illetve webalkalmazás üzemeltetését és tárhelyszolgáltatását vállaljuk. Ki tudná hatékonyabban karban tartani weboldalát, mint az eredeti fejlesztő?

Domainregisztráció

Kérje segítségünket az Ön számára ideális domainnév kiválasztásában! A kiválasztott domainnév regisztrációját, valamint adminisztrációját is vállaljuk, hogy Önnek ne kelljen több szolgáltatóval kapcsolatban lennie.

Tárhely, üzemeltetés

Tárhelyszolgáltatásunk minden projekt esetében egyedi igényekre szabott megoldást kínál, így nem kell kész csomagok közül válogatnia, és nem kell olyan erőforrásokra költenie, amelyeket nem fog használni.

Biztonsági mentés

Ne aggódjon tovább az adatvesztés miatt! Szervereinken rendszeres biztonsági mentést végzünk, így akár meghibásodás, akár emberi mulasztás az oka, mindig helyre tudunk állítani egy (nem sokkal) korábbi állapotot.

Folyamatos felügyelet

Minden nálunk üzemeltetett weboldal és webalkalmazás működését folyamatosan felügyeljük, hogy Önnek ne kelljen és ne a felhasználói panaszokból jusson tudomására egy esetleges probléma.

Személyes támogatás

Amennyiben bármilyen problémája adódik szolgáltatásunkkal, forduljon hozzánk bátran! Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink problémáinak elhárítására, indokolt esetben akár munkaidőn kívül is.
© 2020, 404web.hu.
Minden jog fenntartva.