Weboldalak, webshopok

Személyre szabott megoldások

Mi nem használunk előre elkészített sablonokat, sem kész tartalomkezelő rendszereket. Minden projektet átfogó egyeztetés előz meg, mely során felmérjük a szükséges funkcionalitást, és egyedi megoldást tervezünk.

Modern webes technológiák

Munkánk során a kor igényeinek megfelelő, modern eszközöket használunk, így elkészült weboldalaink képesek kihasználni a legújabb készülékek szolgáltatásait is, a teljesítmény romlása, vagy lassulás nélkül.

Ecommerce, online fizetés

Bízza ránk webáruháza elkészítését! Eszközeinkkel egyszerűen nyomon követheti megrendeléseit, kezelheti termékeit és automatizálhatja a felhasználókkal való kommunikáció jelentős részét.

Széleskörű eszköztámogatás

Legyen szó mobiltelefonról, tabletről vagy épp egy asztali számítógépről, weboldala minden képernyőn optimális megjelenést fog biztosítani. A reszponzív dizájn minden weboldalhoz és webshophoz jár, az alapcsomag részeként.

Egyszerű adminisztráció

Igény esetén weboldalához személyre szabott, teljeskörű adminisztrációs felületet kínálunk, mely bármely tárhelyszolgáltatónál - így nálunk is - problémamentesen telepíthető és futtatható.

Keresőbarát felépítés

Szeretné cégét a keresési találatok első oldalán látni? Minden weboldal és webáruház fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítunk a keresőoptimalizálásra, így a keresőmotorok könnyedén rátalálnak tartalmaira.
© 2020, 404web.hu.
Minden jog fenntartva.